روش دم کردن دمنوش زعفرانی

 

زعفران

 

برای اطلاع از درست ترین روش دم کردن دمنوش زعفرانی، لازمه که اول به مقدار لازم زعفران ساییده شده رو تهیه کنین که در این جا مقدار ادویه بستگی به نوع زعفران خریداری شده و ذائقه مصرف کننده بستگی داره. مثلا دقت کنین اگر زعفران تهیه شده توسط شما از با کیفیت ترین زعفران کشت شده در ایران باشه می تونین با مقدار خیلی کمی از اون خوشمزه ترین دمنوش زعفرانی را تهیه کنین از طرفی بعضی اشخاص این دمنوش رو با طعم غلیظ دوست دارن که در این صورت می شه مقدار زعفران رو بیشتر کرد. بعد از این، زعفران کوبیده شده رو همراه آب سرد و در صورت تمایل مقداری نبات، داخل قوری بریزین و به مدت ۳۰ دقیقه قوری دمنوش رو روی بخار آب بگذارین تا دم بکشه، بعد از سی دقیقه، دمنوش شما آماده ست که می تونین اون رو به صورت گرم یا سرد میل کنین. اگر هم بخواهین زعفران رو با چای معمولی مخلوط کنین؛ می تونین یک چای زعفرانی بسیار خوشمزه تهیه کرده و از خواص آن بهره ببرین

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پزشکی اطفال معرفی و نقد کتاب با گیزر :) مهاجرت و زندگی در مکزیک گردابها ، امواج دریاها نجوم اسلامی ماوا جام هنر لوله پلی اتیلن بازرگانی سینا